(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme

  

SIIVOOJAA 

 

vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Hausjärvelle. Kohteesi on hoivakohde eli odotamme sinulta aurinkoista asennetta työhön. Työtä on tarjolla aamuisin 7.00 alkaen, kolme kertaa viikossa. Viikossa työtä kertyy noin 17h.

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustöistä ja erityisesti arvostamme terveydenhuoltoalan siivouskokemusta. Alan opinnot luetaan eduksesi ja huomioidaan palkassa, mutta eivät ole välttämättömiä. Työskentelet kohteessa, jossa puhtaudella todella on merkitystä, joten asenteen siivousta kohtaan on oltava kunnossa! Työhösi kuuluu myös paljon asiakaspalvelua, joten olethan valmis kommunikoimaan asiakkaan kanssa suomeksi ja positiivisella asiakaspalveluasenteella.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella! 

 

Käytössäsi ovat myös tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot, kuntosaliedut, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Panostamme myös esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään huolehtia siitä, että voit hyvin sekä työajalla että sen ulkopuolella!

  

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat :)

 

Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja tehtävästä, voit ottaa meihin yhteyttä tästä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

Muista myös tsekata meidän ihanan Katarzynan uratarina yrityksessämme! https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi