(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Kaipaatko vaihtelevuutta työpäiviesi sisältöön? Oletko parhaimmillasi tarkkuutta ja omatoimisuutta vaativissa tehtävissä?

 

Hienoa, sillä etsimme tiimiämme täydentämään reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Saloon. Tässä työssä huolehdit useamman eri siivouskohteen tilojen puhtaudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Kohteissa työskennellään maanantaista perjantaihin, mutta työpäivien pituudet vaihtelevat kohteesta riippuen. Viikkotyöaika on kuitenkin noin 19 tuntia, jonka lisäksi lisätuntien tekeminen on mahdollista.

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halu kehittyä! Työ on omatoimista, joten odotamme hakijalta erityisesti tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön, sillä siivottavat kohteet sijaitsevat erillään toisistaan. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!  

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!