(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Miltä kuulostaa vaihtelevat työpäivät ja liikkuva työ erilaisissa ympäristöissä? Meillä on sitä nimittäin tarjolla! Etsimme L&T: n vahvistukseksi 

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Tässä tehtävässä työskentelet eri kohteissa, jossa liikut päivän aikana. Työaikasi painottuu aamuun. Olemme tosiasialla liikenteessä eli työtunteja sinulle kertyy 37,5/vko eli työ on kokoaikainen. 

 

Mitä toivomme hakijaltamme?

Toivomme, että sinulla on hieman aikaisempaa kokemusta alalta tai vaihtoehtoisesti alan koulutus, mutta vielä näitäkin tärkeämpää on motivaatio oppia uutta ja kehittyä jatkuvasti. Työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat tärkeimpiä työkalujasi. Luotettava pitää toki myös olla, ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen, joten tykkäät myös muuttuvista tilanteista! Tehtävä vaatii B-kortin.

 

Mitä me puolestamme tarjoamme?

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet, joilla onnistut varmasti. Luotsaamme sinua urallasi eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa esimerkiksi esimieskoulutuksen tai laitoshuoltajan oppisopimuksen merkeissä. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Isona talona, tarjoamme henkilökunnallemme upeat edut, kuten kuntosalietuja, henkilökuntakerhoja  ja kulttuuri- ja liikuntasetelit. Haluamme, että voit hyvin työssä, kuin myös vapaa-ajallasi. Tästä syystä henkilökunnallamme on tavallista kattavampi työterveyshuolto, jossa on on mahdollisuus päästä sairauskassan jäseneksi. 

 

HAE PAIKKAA hetimmiten oheisen linkin kautta. Palkkaamme sopivimman tekijän heti. 

 

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.