(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

 

Oletko aamuvirkku ja kaipaat tekemistä aamun tunneille? Etsimme nyt

 

AAMUSIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Uuteenkaupunkiin. Tässä tehtävässä huolehdit kahden lounasravintolan siisteydestä ja viihtyvyydestä iloista asiakaspalveluasennetta unohtamatta! Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin kello 6.00-9.00  ja tunteja on tarjolla viikossa 18 tuntia! Mahdollisuus 

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Toivomme sinulta siivousalan koulutusta, mutta hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat tehdä kanssamme työtä puhtaamman ympäristön eteen hymyssä suin!

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!

 

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner