(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen


Etsimme nyt reipasta osa-aikaista aamusiivoojaa Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta virastokohteessa. Työ toteutetaan arkisin klo 6-12 välisenä aikana. Työsuhde on määräaikainen 30.9.2020 asti ja työtunteja kertyy 4 päivässä ja 20 viikossa.


Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa on 12.11.2019 saakka. Tervetuloa mukaan!


Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/ 


– ISS on savuton työpaikka –