(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Koetko loistavasi omatoimisuutta sekä tarkkuutta vaativissa tilanteissa? Etsitkö työtä, jossa myös asiakaspalvelutaitosi saavat näyttöä? 

 

Jos mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä haemme tiimiämme täydentämään reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Pudasjärvelle. Etsimme luotettavaa sekä ystävällistä siivoojaa pitämään huolta usean asiakaskohteemme tilojen puhtaudesta, unohtamattakaan positiivista asiakaskokemusta. Siivottavat kohteet vaihtelevat koulu- ja päiväkotiympäristöstä aina toimistoihin sekä liikunta- ja uimahalleihin saakka. Kohteissa työskennellään vaihtelevissa aamu- sekä iltavuoroissa aikavälillä 6:00-21:00. Tehtävä on kokopäivätyö, jolloin työtunteja kertyy viikossa täydet 37,5 tuntia.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään tässä tehtävässä plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Myös iloinen mieli ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.