(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

RTK-Palvelu Oy on kotimainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. RTK-Palvelun asiakkaiden palvelemiseksi on valjastettu yli 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen.

RTK-Palvelu vahvistaa Tampereen yksikköään!

Haemme nyt nopealla aikataululla sisaryrityksellemme useita osa-aikaisia SIIVOOJIA kohteisiin eri puolelle Tamperetta!

Työnkuvaan kuuluvat siivoustyöt useissa eri työkohteissa Tampereella. Hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja suomenkielen taitoa. Aiempi siivouskokemus luetaan hakijan eduksi mutta ei ole välttämätöntä - RTK-Palvelu tarjoaa kattavan perehdytyksen ja keskiössä on asenne! Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti luetaan hakijan eduksi.

Työajat sijoittuvat sopimuksen mukaan aamu-, ilta- ja/tai viikonloppupainotteisesti. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES, kokeneen ja ammattitaitoisen tekijän kohdalla palkka on neuvoteltavissa. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, joten toimi ripeästi!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi