(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Oletko aamuvirkku ja kaipaat työtä, jossa voit todella nähdä työsi tulokset? Tutustu tähän tehtävään huolella!

 

Haemme nyt reippaaseen tiimiimme uusia

 

SIIVOJIA

 

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Poriin. Tässä tehtävässä työpäivä alkaa arkisin kello 6.00 ja työtä kertyy viikossa täydet 37,5h. Työ tapahtuu teollisuuskohteessa, jossa työskennellään toimisto- ja sosiaalitilojen parissa. Työssä siivotaan myös teollisuushallin lattioita koneellisesti. 

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Toivomme sinulta siivousalan koulutusta ja kokemusta esimerkiksi peruspesuista, mutta hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat tehdä kanssamme työtä puhtaamman ympäristön eteen hymyssä suin!

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Tarjoamme myös laajan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. 

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

 

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner