(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

 

Hei Sinä reipas ja tomera työnhakija! Kaipaatko lisätienestiä esimerkiksi opintojen oheelle? Tai tekisit mielellään viikonloppuisin muutaman vuoron? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Haemme nyt reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Raumalle! Haemme asiantuntevia ja reippaita siivojia erinäisiin kohteisiin pitämään huolta asiakaskohteidemme puhtaanapidosta sekä asiakastyytyväisyydestä. Työhön sisältyy siivousta sekä käsi- että konemenetelmin. Kohteesta riippuen kohteissa työskennellään vaihtelevin työajoin: arkiaamuisin, -iltaisin ja viikonloppuisin. Kerrothan hakemuksessasi, että millaisista työvuoroista olet kiinnostunut.  

 

Osa kohteista vaatii aikaisempaa kokemusta alalta ja/tai soveltuvaa koulutusta, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa! Työssä vaaditaan sujuvaa suomenkielen osaamista sekä muutamassa kohdessa työntekijältä vaaditaan suppea turvallisuusselvitys siivouskohteen luonteen vuoksi. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.