(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää  SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Viitasaaren seudulle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 


Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Viitasaaren alueella. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-14 välille ja tunteja tehtävässä kertyy 4-7,5 päivässä ja 20-37,5h viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. 


Tässä työssä et välttämättä tarvitse aikaisempaa siivoustaustaa, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Aikaisempi kokemus ja alan koulutus katsotaan tehtävässä eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat kohteiden sijainnin vuoksi tarpeen.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia tilanteita kohteissamme. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kasvaa urapolullasi kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi asti.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.10.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/


- ISS on savuton työpaikka -