(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään monipuolista siivoustyötä!

 

Etsimme nyt reippaaseen ja iloiseen joukkoomme

 

SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle teollisuuskohteeseemme. Valtaosa päivästäsi kuluu varmistaen, että toimiston työntekijät saavat työskennellä puhtaissa ja toimivissa tiloissa.Työtä tehdään arkisin klo 6.00-14.00.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Aulapalvelutyöntekijän tuurauksen vuoksi sekä suomen että englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat ehdottomia. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, muttei ole pakollinen.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.