(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

 

Hei Sinä, joka kaipaat työltäsi itsenäisyyttä ja aktiivisuutta! Lue tämä tarkemmin.

 

Etsimme Turkuun reipasta

 

AUTOILEVAA SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka ottaa homman haltuun useammissa siivouskohteissa tarvittaessa. Sinulla on eri kohteita Turun ja lähikuntien alueella. Huolehdit asiakaskohteissa päivittäisestä puhtaudesta.Töitä tehdään hieman vaihtelevasti välilla aamulla, välillä illalla maanantaista lauantaihin. Töitä viikossa kertyy täydet 37,5 h.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävään vaaditaan B-ajokorttia kohteiden välillä liikkumiseen ja lisäksi työturvallisuuskortti katsotaan eduksi! Suomenkielen osaaminen on myös vaatimuksena työssä. 

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

 

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä! Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner