(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Pidätkö haastavasta ja itsenäisestä työstä?

Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme. Kohteita on Vantaalla, Sipoossa ja Tuusulassa.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta logistiikkakeskusympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville sekä viikonlopuille klo 06-14 välille, myös iltavuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava.

Aikaisempi kokemus tai koulutus alalta eivät ole välttämättömiä, mutta katsotaan eduksi. Ennen kaikkea asenne työtä kohtaan ratkaisee. Työssäsi tarvitset vahvaa peruskuntoa, joustavuutta ja mielenkiintoa työskennellä vaihtuvassa ympäristössä. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Kohteiden sijainnista johtuen, mahdollisuus käyttää omaa autoa on suotava.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.9.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


 


- ISS on savuton työpaikka -