(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Ärsyttääkö paarmat, pureskeleeko mäkärät ja pisteleekö itikat mansikkapellolla? Nyt olisi siistiä sisähommaa tiedossa!

 

Etsimme nimittäin tiimiimme reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön SUONENJOELLE. Tässä työssä pääset huolehtimaan 2-3 asiakaskohteen myymälä- sekä tuotantotilojen puhtaudesta sekä tietenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Toivomme löytävämme tiimiimme siivoojan, joka on valmis tekemään töitä kuutena päivänä viikossa. Siivousajat ovat neuvoteltavissa mutta toiveena olisi, että voisimme toteuttaa siivouksen asiakaskohteissa iltapäiväpainoitteisesti.

 

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksesi, mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halu kehittyä! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Myös iloinen ja avoin mieli ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!