(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Tämä tehtävä voisi sopia sinulle kuin nenä päähän!

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Juankoskelle. Tässä tehtävässä pääset yhdessä tiimikavereidesi kanssa huolehtimaan asiakaskohteemme puhtaanapidosta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Siivoustyö tapahtuu kovaäänisessä ympäristössä, joten hyvä melunsietokyky on edellytys työlle! Kohteessa työskennellään arkisin pääasiassa aamuvuoroissa ja viikossa työtunteja kertyy täydet 37,5 tuntia. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Työ on tiimityöskentelyä, joten odotamme hakijalta lisäksi hyviä tiimityöskentelytaitoja. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.