(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä niitä on tarjolla!  Haemme nyt tiimiimme reipasotteista


SIIVOOJAA

 

Mikkelin alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet ylläpito- ja perussiivoustyön luottopakkina, joka auttaa siellä, missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri Mikkeliä ja lähialueita paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Työaikasi on täydet 37,5 h/vko. Työajat on mahdollista suunnitella ja sopia yhdessä. Toiveenamme kuitenkin on, että voit työskennellä kahdessa vuorossa. Työaika sijoittuu klo 6-22 väliselle ajalle. Sinulla on lisäksi mahdollisuus lisätienestille päivystämällä!

 

Ketä etsimme? Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta työhön ja halua oppia uutta. Luotettava pitää toki myös olla, ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen! Tehtävä vaatii B-kortin ja mielellään myös oman auton, jotta pystyt liikkumaan asiakaskohteiden välillä.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi, sekä luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kuulostaako sopivalta työltä sinulle? Täytäthän hakemuksen nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.