(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA Hämeenlinnaan
 
ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Meillä vastaat siivouksista kuten peruspesuista ja tiimiläisten tuurauksista eri asiakaskohteissamme Hämeenlinnan alueella. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin aamu- ja päivävuorossa, mutta töitä saattaa olla myös iltaisin ja viikonloppuisin klo 6-22 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja jaksotyösopimus, jolloin tunteja kertyy 112,5h kolmessa viikossa.


Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä sekä alan koulutus, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme valitun henkilön tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työn luonteen vuoksi sinulla täytyy olla B-ajokortti sekä oma auto käytössä.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 3.11.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne! 

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -