(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uusia reippaita    

   

SIIVOOJIA   

   

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan. Huolehdit eri asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työt tehdään pääsääntöisesti varhaisaamulla ja päivällä, sekä toinen kohde illalla. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman hyvin hakemuksessasi. Viikotunteja tehtävissä kertyy noin 10-37,5.

  

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote, joustavuus ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Työ vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.  Eri kohteiden välillä liikutaan työpäivän aikana, joten B-kortti ja oma auto katsotaan eduksi. Mikäli sinulla ei ole autoa tai korttia, yritämme järjestää helposti saavutettavat kohteet sinulle.

   

Tarjoamme työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden lisätunteihin tai jatkoon myöhemmin. 

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.