(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Etsitkö pientä lisätienestiä opiskeluiden tai kenties toisen työn ohelle? Haluatko työlläsi luoda positiivista ja viihtyisää ilmapiiriä ympärillesi?

 

Jos kuulostaa tutulta, jatka lukemista, sillä etsimme nyt 

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Enonkoskelle. Haemme omatoimista työntekijää huolehtimaan asiakaskohteemme yleistilojen ylläpitosiivouksesta sekä puhtaudesta käsi- ja konemenetelmin. Kohteessa työskennellään kahtena päivänä viikossa ja viikkotyötunteja tehtävästä kertyy 3,5 tuntia, joten työt on helppo sovittaa muun elämän ohelle!

 

Tässä tehtävässä hakijan valttikortti on reipas ja oppimishaluinen asenne. Emme vaadi sinulta aikaisempaa siivoukokemusta, vaan timanttinen asenne ja halu kehittyä vievät sinut pitkälle. Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.