(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Oletko parhaimmillasi tarkkuutta ja omatoimisuutta vaativissa tehtävissä? Onnistuuko sinulta tämän lisäksi myös tiimityöskentely?

 

Hienoa, sillä etsimme tiimiämme täydentämään reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Savonlinnaan. Tässä työssä huolehdit yhdessä työparisi kanssa terveydenhuoltotilojen puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työhön sisältyy vastaanotto- sekä yleistilojen puhtaanapitoa käsi- ja konemenetelmin. Kohteessa työskennellään arkisin klo 17:30 alkaen ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 13,5 tuntia.

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halu kehittyä! Koska kyseessä on terveydenhuollon kohde, odotamme hakijalta erityisesti tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!  

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!