(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Pidätkö liikkuvasta ja itsenäistä sisätyöstä? Oletko tehokas ja tarkka?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, me L&T:llä etsimme juuri sinua, sillä kaipaamme riveihimme reippaalla asenteella varustettua 

 

SIIVOOJAA  

  

vakituiseen osa-aikatyöhön KOKKOLAAN. Tässä työssä pääset huolehtimaan yritysasiakkaamme tilojen puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteessa työskennellään arkisin klo 6 – 16 välillä. Työaika on 3,5 tuntia päivässä.

 

Tässä tehtävässä sinulta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, mutta alan kokemus katsotaan toki eduksi. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä tarkkuus ovat valttikortteja tässä tehtävässä.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme tunnollinen iltavirkku? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa oheisen linkin kautta.

 

 

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc