(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Työaika ma-pe, Klo: 6.00-14.00. TYö sisältää toimistotilojen, wc-tilojen, sosiaalitilojen,saunan ja pakkaushallin siivousta.

Etsitkö aktiivista ja itsenäistä työtä, jossa voit nähdä työsi jäljen? Tutustu tähän tehtävään huolella!

 

Haemme nyt Turun tiimiimme uutta reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Artukaisiin. Tehtävääsi kuuluu huolehtia asiakaskohteemme toimistojen, pakkaushallin, saunatilojen ja pukuhuoneiden siisteydestä ja puhtaanapidosta iloisella asiakaspalveluasenteella! Kohteessa siivoustyö alkaa klo 6 aamuisin ja töitä tehdään maanantaista perjantaihin. Viikossa työtunteja ehtii kertyä täydet 37,5 tuntia.

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. 

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner