(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Vahvistamme Kouvolan yksikköämme


Haemme nyt


SIIVOOJAA 


Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.


Työtehtävät koostuvat lähinnä VR kaluston siivouksesta. 

Työskentelyajankohta pääsääntöisesti ma - la klo 18.00 eteenpäin, työaika keskimäärin  2-3 h / työvuoro. Mahdollisuuksien mukaan tehtävät voivat jatkossa laajentua myös muihin asiakaskohteisiimme.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Sanna Talastie puh. 029 029 4602 / +358 44 7657 112.


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019.