(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Miltä kuulostaa vaihtelevat työpäivät ja liikkuva työ erilaisissa ympäristöissä? Meillä on sitä nimittäin tarjolla! Etsimme L&T: n vahvistukseen

 

  

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Rauman alueelle. Tehtävässäsi vastaat kolmen eri kohteen hohtavasta puhtaudesta. Työaikasi sijoittuvat arki-iltoihin. Viikkotunteja kertyy yhteensä 27,5.

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja erityisesti arvostamme terveydenhuoltoalan siivouskokemusta. Omaathan laitoshuoltajan tutkinnon tai vähintään 2 vuotta työkokemusta. Työskentelet kohteessa, jossa puhtaudella todella on merkitystä, joten asenteen siivousta kohtaan on oltava kunnossa! Odotamme hakijoilta myös aseptiikan hallintaa, luotettavuutta, sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella! 

 

Käytössäsi ovat myös tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot, kuntosaliedut, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Panostamme myös esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään huolehtia siitä, että voit hyvin sekä työajalla että sen ulkopuolella!

  

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat 

 

Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja tehtävästä, voit ottaa meihin yhteyttä tästä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

Muista myös tsekata meidän ihanan Katarzynan uratarina yrityksessämme! https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi