(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haluatko työlläsi piristää ja helpottaa muiden arkea? Motivoidutko oman työsi jäljen näkemisestä?

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Imatralle. Haemme joukkoomme motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa tyyppiä huolehtimaan itsenäisesti eri asiakaskohteidemme siisteydestä Imatran alueella. Ennen kaikkea pääset myös vaikuttamaan positiiviseen asiakaskokemukseen. Kohteissa työskennellään pääsääntöisesti aamuvuoroissa, ja töitä voi olla myös viikonloppuisin. Työtunteja kertyy keskimäärin 33 tuntia viikossa. 

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa! Oman auton käyttömahdollisuus on iso plussa työn onnistuneeseen hoitamiseen. B-ajokortti on kuitenkin välttämätön koihteiden välillä siirtymisen takia.

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!