(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme reipasta Siivoojaa Kajaaniin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivous toimistoympäristössä sekä erilaisten kahvituksen järjestäminen asiakaskohteessamme. Työtä tehdään klo 6-14 välillä, ja työtunteja kertyy 60h 2viikossa.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito asiakaspalveluasenne sekä tekemisen meininki.  Aito kiinnostus puhdistuspalvelualaa kohtaan vie sinua helposti eteenpäin oppimisessa. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus ovat eduksi mutta tärkeämpää on oikea asenne sekä halu sitoutua ja kasvaa puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Oman auton käyttömahdollisuus sekä hygieniapassi katsotaan eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.8.2019.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme.