(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsitkö itsenäistä sekä tarkkuutta vaativaa työtä, jossa myös asiakaspalvelutaitosi saavat näyttöä?

 

Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä etsimme tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Lappeenrantaan. Haemme joukkoomme motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa tyyppiä huolehtimaan itsenäisesti asiakaskohteemme liiketilojen puhtaudesta. Ennen kaikkea pääset myös vaikuttamaan positiiviseen asiakaskokemukseen. Kohteissa työskennellään maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin klo 17:00-20:00. Viikossa työtunteja kertyy siis yhteensä 12 tuntia. 

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa. Asiakaspalveluhenkinen asenne on myös suuri etu!

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!