(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme


SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen työhön Outokumpuun. Huolehdit asiakkaidemme tilojen siivouksista reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työ on pääasiassa asiakkaan tilojen ylläpitosiivousta. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin 7,5 tuntia päivässä. Viikossa työtunteja kertyy siis täydet 37,5. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Toimitilahuoltajan koulutus katsotaan eduksi, kuten myös aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä. Näissä hommissa kuitenkin asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä työturvallisuuskortti ovat plussaa. 

 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilalahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be 
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc