(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

 

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Meillä sitä on tarjolla! Etsimme nyt tarkkaa ja mainiolla asenteella varustettua

  

SIIVOOJAA RAVINTOLAKOHTEESEEN

  

vakituiseen työhön Turkuun. Tässä hommassa olet vastuussa ravintolakohteen siivouksesta. Kohteessa työskennellään maanantaista lauantaihin aamuisin. Työtunteja kertyy viikossa n. 30 ja mahdollisuus myös lisätunteihin, mikäli kiinnostusta löytyy. 

  

Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, mutta timanttinen asenne, joustavuus, organisointikyky ja huolellisuus ovat sitäkin tärkeämpiä. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation työhön tulee olla kohdallaan! Kokemus ravintoloiden siivouksesta katsotaan eduksi. 

  

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Panostamme esimiestyöhön ja tuemme enemmän kuin mielellämme sinun oman osaamisesi kehittämistä ja urapolun rakentamista L&T:llä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison firman henkilöstöedut tavallista laajemmasta työterveyshuollosta henkilökuntakerhoihin, kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!