(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Oletko reipas ja tunnollinen siivousalan ammattilainen? Haluatko työlläsi helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme uutta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Mänttä-Vilppulan alueelle. Tässä työssä pääset huolehtimaan asiakaskohteemme tehdashallin ja toimistotilojen siivouksesta sekä tietenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työhön sisältyy myös päältäajettavan yhdistelmäkoneen käyttöä. Kohteessa työskennellään maanantaista perjantaihin. Työt voi aloittaa klo 6:00 tai 7:00 ja työaika on noin 4 tuntia / vuoro. 

 

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksesi, mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halu kehittyä! Vaadimme hakijalta myös voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!