Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019
Onko kesätyösi loppumassa ja mietit mitä teet syksyn pimeinä aikoina? Meillä olisi nyt tarjolla tekevälle töitä!

Etsimme nyt Ivaloon innokasta ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa vastaamaan asiakaskohteiden monipuolisista siivoustehtävistä. Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä ja nappaa itsellesi nyt huipputyö sopien juuri tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi. ISS-Siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Et tarvitse aiempaa kokemusta, perehdytämme tehtävään.


Täytä hakemus palkkatoiveineen jo tänään www.iss.fi/tyopaikat tai hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen hanna-elina.nieminen@iss.fi ja liity mainioon työporukkaamme! Lisätietoja työtehtävästä Hanna Nieminen 040 776 99 45.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1284756
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 22.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Inari