(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Motivoiko sinua oman työsi jäljen näkeminen? Haluatko työlläsi myös piristää ja helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Oulunsalon Niemenrantaan. Työssäsi huolehdit koulun puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Tehtävänäsi on pääsääntöisesti kruisailla yhdistelmäkoneella muutama tunti arkipäivisin klo 16 alkaen. Viikossa työtunteja kertyy 10.

 

Tehtävässä aikaisempi siivouskokemus,etenkin yhdistelmäkoneella ajamisesta, on plussaa mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halu kehittyä! Odotamme sinulta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Myös iloinen mieli ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Työt kohteissa aloitetaan loppukesästä, mutta paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!