(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Omaatko kokemusta siivouksesta ja etsit uusia haasteita?

 

Etsimme nyt ammattitaitoista

 

VIIKONLOPPUSIIVOOJAA

 

uimahalliympäristöön Tampereelle. Työtehtäviisi kuuluu uimahallin sekä sen tilojen ylläpitosiivous Tampereen alueella. Työ on viikonloppuna tehtävää vuorotyötä joka toinen viikonloppu lauantaisin ja sunnuntaisin klo 6.00-14.00 ja joka toinen viikonloppu 14.00-22.00. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen työtunteja kertyessä n.16 tuntia viikossa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla olisi mahdollinen toimitilahuoltajan tutkinto (tai vastaava) tai aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä. Työssä tarvitaan erinomaista peruskuntoa, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä aitoa asiakaspalveluasennetta. Kohteessa työskennellään asiakkaiden läsnä ollessa, joten työssä tarvitaan myös iloista asiakaspalveluasennetta. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!