(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa ympäristössä ja aistia kansainvälistä tunnelmaa?

 

Katsohan tätä tarkemmin!

 

Meillä olisi tarjolla Turussa osa-aikaista

 

 

SIIVOUSTYÖTÄ

 

 

Työskentelet lentokentällä sijaitsevasssa asiakaskohteessamme, jossa huolehdit erilaisten tilojen siisteydestä. Työssä on tärkeää oikeanlainen asenne ja hyvät organisointikyvyt. Tulet työssä kohtaamaan myös paljon ihmisiä, joten iloinen asiakaspalveluasenne on ehdottomasti plussaa. Työtä tehdään ma-pe alkaen klo 15 eli työtä kertyy n. 16h/vk.

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, sekä suomen kielen taidon. Siivouskoneiden käyttötaito on plussaa, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut laitteiden käyttöön. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa ja tehtävään valittavalle tehdään suppea turvaselvitys. Toivomme hakijalta myös erityistä tarkkuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä tarkkuus ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä.

 

     

Tarjoamme sinulle työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!