(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Motivoiko sinua oman työsi jäljen näkeminen? Haluatko työlläsi myös piristää ja helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme uutta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön TORNIOON. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakkaamme uimahallitilojen puhtaudesta sekä tietenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työtä kohteessa tehdään klo. 6:00-11:00.

 

Tässä tehtävässä vaadimme hakijalta alan koulutusta mutta tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen, mikäli koulutusta sinulta ei vielä löydy! Ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Lisäksi hakijalta toivotaan myös B-luokan ajokorttia sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Myös iloinen ja avoin mieli ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!