(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Oletko luonteeltasi reipas ja oma-aloitteinen aamuvirkku? Haluatko työlläsi myös piristää ja helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme uutta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön KEMIIN. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakkaamme toimisto- sekä sosiaalitilojen siivouksesta sekä tietenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työt kohteessa aloitetaan klo 6:00 ja työtunteja sinulle kertyy 4-6 tuntia päivässä. 

 

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksesi, mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halua kehittyä! Työturvallisuuskortti nähdään plussana, mutta järjestämme siihen tarvittaessa koulutuksen. Lisäksi myös B-luokan ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus helpottavat arkeasi tässä tehtävässä! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Myös iloinen ja avoin mieli ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!