(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haluaisitko töihin, mutta toivoisit myös, että sinulle jäisi vapaa-aikaa? Tässä on tilaisuutesi! Haemme nyt

 

SIIVOOJAA  

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan. Tehtäväsi on huolehtia toimistotilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. 

 

Onko sinulla laitos- tai toimitilahuoltajan tutkinto ja ammattimainen asenne sekä mahdollisesti hieman työkokemusta alalta? Odotamme sinulta sitoutumista laadukkaaseen työnjälkeen ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Asiakaspalvelutaidot tulevat myös tarpeen, sillä tulet kohtaamaan asiakkaita päivittäisessä työssäsi. Toivomme sinulta  myös sujuvaa suomenkielentaitoa.

 

Tarjoamme sinulle vakityön palkkoineen ja lisäksi mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi

Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!