(Poistunut julkaisusta)

siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme nyt tiimiimme reipasta ja iloista

 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

 

Janakkalan alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen, kesälomasijaisuuksien tuuraamiseen. Työtä on tarjolla vähintään n. 4 tuntia päivässä ja työvuorot voivat sijoittua aamuun, päivään tai iltaan.   

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työturvallisuuskortti, ajokortti ja ajoneuvon käyttömahdollisuus katsotaan eduiksi, mutta eivät ole vaadittuja tehtävään. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme siivoustöitä erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porras- ja ulkoalueisiin.Tehtävänä on huolehtia toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työtunnit ja työskentelyajankohdat vaihtelevat kohteesta riippuen. Kerrothan hakemuksessasi, mihin kellonaikoihin olet valmis työskentelemään.

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön.

 

Mikäli olet siivoustöistä kiinnostunut, lähetä hakemus osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti kun sopivia hakijoita löydämme. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi