(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Haemme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA teollisuuskohteeseemme Turkuun monipuolisiin siivoustehtäviin.


Tehtävässä vastaat lääketeollisuuskohteen eri tilojen, kuten sosiaali- ja varastotilojen siivouksesta. Tehtäviisi kuuluu myös kahvikoneen huolto sekä puhdastilasiivousta. Työtunteja tehtävässä kertyy viikossa noin 25-37,5 tuntia ja työskentely tapahtuu arkisin ja viikonloppuisin kahdessa vuorossa klo 6-23 välisenä aikana. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä aurinkoista palveluasennetta.  Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS:llä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa korostuu vahvasti "me"-henki. Yhdessä työskentelemällä olemme matkalla maailman parhaaksi palveluyrityksesi ja haluamme yllättää asiakkaamme positiivisesti joka päivä. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöinen palvelu ja työturvallisuus.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.8.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


- ISS on savuton työpaikka -