(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Motivoiko sinua oman työsi jäljen näkeminen? Haluatko työlläsi myös piristää ja helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen viikonlopputyöhön Jyväskylän keskustaan ja Seppälään. Työssäsi huolehdit kauppakeskuksen ja myymälöiden puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Tehtävänäsi on pitää tilat puhtaina viikonloppu aamuisin ja/tai iltaisin. Aamuisin työskentelet klo 5-11 välillä ja iltaisin klo 17-24 välillä. Kerrothan hakemuksessasi, milloin olet käytettävissä.

 

Tehtävässä aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halu kehittyä! Odotamme sinulta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Myös iloinen mieli ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Työt kohteissa aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!