(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Oletko aamuvirkku ja kaipaat työtä, jossa voit todella nähdä työsi tulokset? Tutustu tähän tehtävään huolella!

 

Haemme nyt reippaaseen tiimiimme uutta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Tässä tehtävässä huolehdit useamman eri kiinteistön siisteydestä ja viihtyvyydestä iloista asiakaspalveluasennetta  unohtamatta! Töitä tehdään todella erilaisissa tiloissa - aina päivittäistavarakaupoista toimistoihin, joten saat varmasti vaihtelua työpäivääsi! Yhdessä kohteessa pääset ajamaan myös päältäajettavaa yhdistelmäkonetta. Työvuorot sijouttuvat arkiaamuihin alkaen klo 6 ja tunteja on tarjolla viikossa 34,5 tuntia!

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Tärkeintä kuitenkin on, että haluat tehdä kanssamme työtä puhtaamman ympäristön eteen hymyssä suin! Koska kohteet sijaitsevat kaukana toisistaan, tarvitset tässä työssä ajokorttia ja autoa.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner