(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Etsitkö lisätienestiä esimerkiksi opintojen ohelle? Lue tämä tarkkaan!

Haemme nyt Porin tiimiimme reipasta tarvittaessa töihin kutsuttavaa

   

SIIVOOJAA

   

vakituiseen työsuhteeseen Merikarvialle. Tuuraat sairaus- ja lomapoissaoloja siellä missä sitä eniten tarvitaan. Tuurattavat päivän sijoittuvat maanantaista lauantaihin. Koska kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työsuhde, viikkotunnit vaihtelevat täysin tarpeen mukaisesti. Merikarvialla kohteet ovat pääsääntöisesti päivittäistavarakauppoja. Kesällä on mahdollista tehdä lomatuurauksia hieman isommilla viikkontuntimäärillä!

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta sekä valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner