(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Haluaisitko töihin, mutta toivoisit myös, että sinulle jäisi vapaa-aikaa?  Tässä on tilaisuutesi! Haemme nyt osa-aikaista

 

SIIVOOJAA  

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Somerolle. Tehtäväsi on huolehtia toimistotilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtunteja viikossa kertyy n. 17,5h. 

 

Katsomme aiemman siivouskokemuksen eduksesi. Odotamme sinulta sitoutumista laadukkaaseen työnjälkeen ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Asiakaspalvelutaidot tulevat myös tarpeen, sillä tulet kohtaamaan asiakkaita päivittäisessä työssäsi. Työ on iltapainoitteista alkaen n. kello 17.00.

 

Tarjoamme sinulle vakityön palkkoineen ja lisäksi mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!