(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Oletko itsenäistä ja liikkuvaa työtä etsivä aamuvirkku? Mikäli kuulostaa osuvalta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt tiimiimme uutta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen KEMIIN. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakkaamme kohteen siisteydestä sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työsi tulee sisältämään parakkien siivousta kaivoksella sekä muuta kohteen ylläpitosiivousta. Kohteessa siivotaan arkisin noin klo: 6:00-10:00 välillä tai klo: 7:00-11:00 välillä. Työtunteja kertyy päivässä vaihtelevasti 4 tunnista 7,5 tuntiin, joten joutstavuus on valttikorttisi!

 

Tässä tehtävässä et tarvitse aikaisempaa siivouskokemusta tai -koulutusta, mutta odotamme sinulta halua ja nopeutta oppia uutta. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!