(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta ja ammattitaitoista   

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen työsuhteeseen Mäntsälään. Huolehdit usean asiakaskohteemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella.

  

Tässä tehtävässä siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvostamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti ja auto ovat kultaakin kalliimpia tässä tehtävässä.

   

Tarjoamme itsenäisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Tässä työssä et jumitu näyttöpäätteen ääreen ja ehdit vielä iltapäiväksi rannalle!  Käytössäsi ovat myös ison talon kaikki henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta henkilökuntakerhoihin, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä leffaliput. Tarvitsemme myös jatkuvasti työntekijöitä ja kenetpä mieluummin palkkaisimme esimerkiksi osa-aikatöihin kuin reippaaksi ja vastuulliseksi osoittautuneen kesätyöntekijämme. 

   

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa viipymättä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat  tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi . Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.