(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?  


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa tiimiimme HAUKIPUTAALLE. 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteidemme siivouksesta arkisin sekä sovitusti viikonloppuisin. Työtunnit sijoittuvat klo 6 - 10 välille ja työtunteja tehtävässä kertyy 10-20h/ viikko. Sinulla on mahdollista saada myös lisävuoroja viikonloppuisin jos haluat. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.   


Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Huonojen kulkuyhteyksien takia tarvitset ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta halu oppia on silti työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.  


ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.07.2019. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti.


ISS Palvelut on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 8000 työntekijää. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut toimivat osana ISS-konsernia, jonka maailmanlaajuisesti suurimpia arvoja ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu, joiden mukaisesti tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia kokonaispalveluratkaisuja. Kokonaispalvelumme koostuvat mm. siivous-, kiinteistön ylläpidon ja ruokailupalveluista ja näihin liittyvistä pienemmistä tukipalveluista. Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com. Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelut