(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Etsimme nyt reipasta SIIVOOJAA tiimiimme Kemiin.
  
Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous teollisuuskohteissa. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14 välillä ja työntunteja kertyy 25h/viikossa. Mikäli haluat on sinulla mahdollisuus täydentää työtuntejasi muissa kohteissa 37,5 tunnin verran. Tehtävässä tarvitset oikeanlaista asennetta, hyvää peruskuntoa, suomenkielen taitoa sekä työturvallisuuskortin. Siivousalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön, perehdytämme hyvin tehtävään. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Auto helpottaa kulkemistasi työkohteeseen joka sijaitsee n. 10km Kemin keskustasta
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.
 
ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.
Tehtävään valitulle tehdään asiakkuuden vaatima suppea turvallisuusselvitys.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.7.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -