(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsitkö liikkuvaa ja itsenäistä sisätyötä? Haemme nyt tiimiimme reippaalla asiakaspalveluasenteella varustettua

  

SIIVOOJAA  

  

vakituiseen osa-aikatyöhön TUUSULAAN. Työssäsi pääset huolehtimaan yritysasiakkaamme logistiikkakeskuksen tilojen puhtaudesta sekä hyvästä asiakaskokemuksesta. Tehtäviisi kuuluu keskuksen sosiaali- ja toimistotilojen siivousta. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo: 6:00-16:00 välillä. Työtunteja on 6 h / päivässä, joten viikossa työtunteja kertyy noin 30 h. 

  

Tässä tehtävässä hakijalta toivotaan aikaisempaa siivouskokemusta sekä reipasta työskentelyotetta ja halua kehittyä. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Odotamme hakijalta myös tarkkuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen, joten yhteistyöhaluinen ja iloinen asenne on toivottua. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Osana asiakaspalvelutaitoja sinulla on siis valmius käyttää suomen kieltä keskustelutasolla.

  

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!