(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Tampereen keskustaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta lääkärikeskusympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-22 välille, 7,5 tuntia päivässä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari siivoustyössä sillä koulutamme sinut tehtävään. Tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia. Eduksi katsomme kokemuksen siivoustyöstä (erityisesti terveydenhuollon tiloissa) sekä soveltuvan koulutuksen. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.4.2019 ja työ alkaa 1.5.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -