(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Haluatko tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?Etsimme nyt tiimihenkistä SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Seinäjoelle.

Tässä tehtävässä vastaat oppilaitoksen ylläpitosiivouksesta muutaman hengen tiimissä. Kesällä työ sisältää kohteen perussiivoukset. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-14 välille ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus, kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos olet tiimihenkinen, sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 12.5.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -